Reƫel in het leven
staan is wat ons verbindt.

Familierecht

Karlijn Hageraxats- Bouwens


Ik ben gespecialiseerd in echtscheidingen en alimentatiekwesties, in het bijzonder van zelfstandig ondernemers en vermogende particulieren. Ik combineer een gedegen vakkennis met een pragmatische en doortastende aanpak, die er meestal toe leidt dat zaken in onderling overleg geregeld worden. Als het niet lukt om de zaak te schikken, sta ik cliënten deskundig en to the point bij in een procedure.

Ik ben tevens werkzaam als rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank in Rotterdam en publiceer geregeld in het Tijdschrift Rechtspraak Familierecht (RFR).

 

 

 

hageraats@hansadvocaten.nl

06 42745074

Familierecht

Monique Hansxsen


Ik ben gespecialiseerd in familierecht en echtscheidingsrecht. Ik ben betrokken bij mijn cliënten. Als het kan, lossen we uw geschil in overleg op.

Maar als dat niet gaat, dan begeleid ik u in een procedure bij de rechter. Ik ben doelgericht en werk efficiënt. Juridisch complexe materie breng ik terug tot een overzichtelijk geheel. U kunt van mij een praktische aanpak verwachten.

 

 

 

hanssen@hansadvocaten.nl

06 53543593

Familie en Erfrecht

Froukje Dunki Jacobs

Ik ben specialist in zowel het familie- als het erfrecht. Ik ben een betrokken advocaat die met een creatieve bril naar juridische problemen kijkt.

Mijn insteek is om in onderling overleg tot een regeling te komen. Lukt dat niet, dan zet ik mij met 100% in voor het beste resultaat bij de rechter.
Mijn ervaring als raadsheer plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Bosch komt daarbij goed van pas. U kunt mij ook inschakelen als nalatenschapsmediator. 

 

 

 

dunkijacobs@hansadvocaten.nl

06 24690409

Familierecht

Diny Louwen

 

Ik ben gespecialiseerd in (internationaal) familie- en echtscheidingsrecht. Aan de hand van uw verhaal en mijn juridische kennis bepalen we samen het plan van aanpak.

Mijn stijl is realistisch. Natuurlijk heb ik daarbij oog voor de emoties. Ik geloof dat een zorgvuldige voorbereiding u leidt tot het juiste resultaat.

 

 

 

louwen@hansadvocaten.nl

06 23128951

 

Erfrecht

Pauline Hentenaxar-Polderman


Ik ben onze specialist op het gebied van het erfrecht. Ik sta erfgenamen, executeurs en andere betrokkenen bij in ingewikkelde nalatenschapskwesties. Mijn grondige juridische kennis combineer ik met een verfrissende kijk op uw zaak.
Ik ben analytisch sterk, maar vooral ook praktisch. Ik bekijk met u wat het best haalbare resultaat is en daar zet ik mij maximaal voor in.

 

 

 

hentenaar@hansadvocaten.nl

06 42128351

Familierecht

Joni van Elk

 

Ik ben een betrokken familierecht advocaat. Ik geef gedegen juridisch advies, maar heb ook oog voor de emotionele kant van de zaak. Mijn adviezen zijn realistisch.

Doordat ik enkele jaren bij de rechtbank heb gewerkt, weet ik daarbij goed hoe rechters naar een zaak kijken.

 

 

 

vanelk@hansadvocaten.nl

06 192 365 06

Familie en Erfrecht

Els Palazxzi- van Brugxgen

Ik ben deskundig op het gebied van het familierecht én het erfrecht. Wat mij als advocaat kenmerkt is mijn pragmatische en doelgerichte aanpak.

Met mijn cliënten zoek ik naar een duurzame oplossing. Als dat lukt doen we dat buiten de rechter om. Mijn cliënten waarderen mijn betrokkenheid en daadkracht. 

 

 

 

palazzi@hansadvocaten.nl

06 23465615

Juridisch medewerker erfrecht

Maria Becker

Ik heb de masters notarieel recht en privaatrecht afgerond. Hierbij heb ik mij uitgebreid verdiept in het erfrecht en het personen- en familierecht. Voor mijn scripties heb ik onderzoek gedaan naar de grondslagen van partneralimentatie en het uitleggen van testamenten. 

Mijn werkzaamheden als juridisch medewerker focussen zich op het erfrecht, maar door mijn twee afstudeerrichtingen kan ik al mijn kantoorgenoten juridisch ondersteunen. 

 

 

 

 

becker@hansadvocaten.nl

+31 30 233 62 82

Juridisch medewerker familierecht

Anna Jelijs

Als juridisch medewerker ondersteun ik de advocaten van Hans Familierecht Erfrecht, vooral op het gebied van het familierecht. Ik zit in de afrondende fase van mijn master privaatrecht, richting familierecht aan de Universiteit Utrecht. Na afronding van mijn scriptie met als onderwerp "de sociaal economische positie van vrouwen na echtscheiding" zal ik het team fulltime komen versterken. 

 

 

 

jelijs@hansadvocaten.nl

030-2336282

Werken bij

 

Reëel in het leven staan is wat ons verbindt.
Het stimuleert een ervaren en divers team op te bouwen in een verfrissende werk omgeving.
Een omgeving waar samenwerking vanzelfsprekend is en talent floreert.

 

Bekijk onze vacatures

Top