Reƫel in het leven
staan is wat ons verbindt.

Familierecht

Monique Hanssen


Ik ben gespecialiseerd in familierecht en echtscheidingsrecht. Ik ben betrokken bij mijn cliënten. Als het kan, lossen we uw geschil in overleg op.

Maar als dat niet gaat, dan begeleid ik u in een procedure bij de rechter. Ik ben doelgericht en werk efficiënt. Juridisch complexe materie breng ik terug tot een overzichtelijk geheel. U kunt van mij een praktische aanpak verwachten.

 

 

 

hanssen@hansadvocaten.nl

06 53543593

Familierecht

Diny Louwen

 

Ik ben gespecialiseerd in (internationaal) familie- en echtscheidingsrecht. Aan de hand van uw verhaal en mijn juridische kennis bepalen we samen het plan van aanpak.

Mijn stijl is realistisch. Natuurlijk heb ik daarbij oog voor de emoties. Ik geloof dat een zorgvuldige voorbereiding u leidt tot het juiste resultaat.

 

 

 

louwen@hansadvocaten.nl

06 23128951

 

Familierecht

Karlijn Hageraats- Bouwens


Ik ben gespecialiseerd in echtscheidingen en alimentatiekwesties, in het bijzonder van zelfstandig ondernemers en vermogende particulieren. Ik combineer een gedegen vakkennis met een pragmatische en doortastende aanpak, die er meestal toe leidt dat zaken in onderling overleg geregeld worden. Als het niet lukt om de zaak te schikken, sta ik cliënten deskundig en to the point bij in een procedure.
Ik ben tevens werkzaam als rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank in Rotterdam en publiceer geregeld in het Tijdschrift Rechtspraak Familierecht (RFR).

 

 

 

hageraats@hansadvocaten.nl

06 42745074

Erfrecht

Pauline Hentenaar-Polderman


Ik ben onze specialist op het gebied van het erfrecht. Ik sta erfgenamen, executeurs en andere betrokkenen bij in ingewikkelde nalatenschapskwesties. Mijn grondige juridische kennis combineer ik met een verfrissende kijk op uw zaak.
Ik ben analytisch sterk, maar vooral ook praktisch. Ik bekijk met u wat het best haalbare resultaat is en daar zet ik mij maximaal voor in.

 

 

 

hentenaar@hansadvocaten.nl

06 42128351

Familierecht

Joni van Elk

 

Ik ben een betrokken familierecht advocaat. Ik geef gedegen juridisch advies, maar heb ook oog voor de emotionele kant van de zaak. Mijn adviezen zijn realistisch.

Doordat ik enkele jaren bij de rechtbank heb gewerkt, weet ik daarbij goed hoe rechters naar een zaak kijken.

 

 

 

vanelk@hansadvocaten.nl

06 192 365 06

Juridisch medewerker erfrecht

Maria Becker

 

Ik zal zowel op het familierecht als het notarieel recht afstuderen. Als juridisch medewerker kan ik dan ook al mijn kantoorgenoten ondersteunen.

En dat doe ik met veel enthousiasme. Want het echte leren doe je in de praktijk.

 

 

 

becker@hansadvocaten.nl

+31 30 233 62 82

Werken bij

 

Reëel in het leven staan is wat ons verbindt.
Het stimuleert een ervaren en divers team op te bouwen in een verfrissende werk omgeving.
Een omgeving waar samenwerking vanzelfsprekend is en talent floreert.

 

Bekijk onze vacatures

Top